S N A P S / L A T E L Y

1student

Amanda som tog studenten i Tisdags! / Amandas studenttårta / Amanda och Julia på flaket

2student

En glad jag i en somrig och fräsch outfit! / Examens naglar på Frida / Ego innan utgång

Nu på senaste tiden har det hänt mycket, jag har gjort naglar på väldigt många inför skolavslutning/bal etc, firat in sommarlovet vilket tog på krafterna rejält!, firat Amanda som tog studenten med mera. På måndag börjar jag jobba så det ska bli skönt med rutiner och mitt schema är så bra, med tanke på att det är mitt sista sommarlov någonsin känns det skönt att inte jobba heltid som förra sommaren, då hinner jag känna av att jag har sommarlov och jag hinner med bloggen också i sommar.

One thought on “S N A P S / L A T E L Y

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *