Budget och planering

aa copy

Lördag idag och jag sov till tolv och har inte gjort så mycket alls idag, har börjat göra en budget inför studenten, balen och studentresa och andra resor nästa år. Känns bra att ha en översikt med hur mycket som måste sparas och tjänas in och så vidare till kommande datum långt i förväg. Jag är den typen av person som måste ha koll på saker och ting för att må bra annars blir det kaos, ångest och stress i mitt huvud. Därför har jag blivit mycket bättre på att försöka planera mer när det kommer till ekonomin om jag ska göra något speciellt istället för att komma på saker i sista sekund och krascha för det ger mig bara stress och ångest. Så det känns riktigt bra att att börja ha koll på utgifterna för nästa år redan nu. Ett stort tips till alla där ute, både dem som är duktiga på spara och dem som inte är det. Skriver man ner vad man måste lägga ut och hur mycket blir det mycket lättare att spara och hålla motivationen uppe till att just spara för då vet man vad man sparar till också.

Igår kväll åkte jag utanför stan och umgicks med några vänner, vi satt och kollade på lite resor, snackade, åt snacks och bara hade det trevligt så det var kul! Ikväll blir det lördagsmys här hemma framför datorn med massa bloggläsande (var så sjukt länge sedan jag läste andra bloggar), youtube tittande och få hjälp av en kille från Stockholm som heter Filip med ett projekt som jag länge funderat på men inte vågat mig på, mer om det får ni kanske veta framöver om det blir som jag tänkt mig!

3 thoughts on “Budget och planering

  1. Superbra jobbat att redan lagt upp en plan och budget! Hur viktigt som helst, och som du säger, blir ju betydligt lättare att spara när man vet hur mycket och till vad! Känner du att det blir överkomligt då eller är summan skrämmande? 🙂

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *