Tal-Tips

Foto_Lindísimaa

Brukar du känna dig nervös innan du ska redovisa en uppgift för klassen? Hålla tal på ett bröllop eller andra tillställningar? Förut fick jag ångest innan jag skulle redovisa inför klassen för jag var så nervös, men varför? Det är liksom bara mina klasskamrater och dem går igenom samma sak och det är endast en uppgift vi fått, det är inget farligt. Så varför känner vi så här egentligen då vi inte behöver göra det? Det kan handla om att inte vilja göra bort sig för det mesta tror jag och då sitter det i sin självkänsla och sitt självförtroende. Jag är glad över att jag byggt upp mitt självförtroende och min självkänsla för idag kan jag ställa mig upp och redovisa utan problem. Jag har hittat en grymt bra sida som heter taltips.se där man kan hitta många olika tal som man kan betala en billig peng för att få ta del utav, det är både roliga, allvarliga och intressanta tal. Och jag tipsar inte om sidan bara för att jag har skrivit detta med dem, utan det finns väldigt många blandade och bra tal där. Perfekt inför bröllop och födelsedagar till exempel. Då behöver man inte gruva sig för att inte ha något att komma med, då är det bara att träna och köra!

Categorized in: Tips

2 thoughts on “Tal-Tips

  1. Du måste vara väldigt tydlig i början av ett inlägg när en text är reklam/i samarbete med/sponsrad. Även om du har en liten blogg kan du åka dit på det. Gör om gör rätt 🙂

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *