Stress stress stress

IMG_6338 copy

Stressen är på topp just nu, allt skolarbete som ska hinna göras på bara några veckor, nagelfix och hitta kläder till yran, nationella proven i engelska, få betyg i allt, spara pengar osv osv. Bara stress och kaos i mitt huvud just nu och bättre blir det inte av att jag sovit varje kväll efter praktiken för att jag jobbar fast än jag inte är riktigt frisk, det tar på krafterna. Idag är enda dagen som jag inte känner mig svintrött, eller så är det så att jag är så trött men det har gått över den där gränsen att jag blir super pigg på grund av all stress. Vet att jag inte är ensam om att känna stress just nu, så kände för att peppa er andra lite, vi klarar detta, ge inte upp, sommaren är bara runt hörnet!

Categorized in: Life

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *