Spontan tripp

Så skönt det har varit med lång ledigt trots att jag inte mått bra större delen av veckan. Men imorgon efter jag har varit på läkarbesöket ska jag göra ett försök och fara på praktiken och hoppas att jag klarar av hela denna kommande vecka.

I fredags så var Julia i Umeå så jag drog dit lite spontant på eftermiddagen och mötte upp henne på stan och köpte varsin frozen yoghurt och satt oss nere vid vattnet i det fantastiska vädret och pratade av oss lite. Sedan gick vi en stund på stan och åt sedan middag tillsammans på Vezzo. Senare på kvällen var vi med några vänner innan det var dags för att se bio, Bad Neighbours 2, den var grymt bra så den kan jag rekommendera! Men en fördel är att se ettan först så man förstår handlingen.

Categorized in: Life

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *