Sportlov

IMG_8552 copy

Jag hade tänkt försöka ta mig till skolan idag eftersom jag hade ett, eventuellt två prov idag men jag kunde varken prata eller ta mig upp imorse så jag valde att stanna hemma och kurera mig mer. Jag har inte gjort någonting idag förutom att kolla på youtube och äta mat och nu tänkte jag försöka plugga körkort och även göra mig en kopp te med ingefära och honung och hoppas på att halsen blir bättre. Vet inte hur många halstabletter jag tagit och det har inte blivit någon förbättring, så vet någon något bra märke på halstabletter så får ni gärna lämna en kommentar! Annars händer det inte så mycket just nu, jag gråter inombords när jag kollar igenom min Instagram och ser mina träningsvideos, det är ren och skär lycka och när jag bara är sjuk är det verkligen inte kul att se…

Kom på att jag har frågor obesvarade som ni ställt också, de svaren kommer upp i helgen! Och nu har jag även sportlov, yay!

3 thoughts on “Sportlov

 1. Köp hals spray det hjälper väldigt bra! Spraya i halsen några gånger om dagen så blir de förhoppningvis bättre! Krya på dig!

 2. Strepsils med ingefärssmak! Hjälper superbra. Mot hosta kan du ta ”ingefära- och citronshot” där du pressar citron i ett glass och blandar med ingefära och sedan shotar det morgon och kväll. Hjälper bra!!

 3. Hej!!
  Jag är en tjej som älskar styrketräning. Då jag har höft problem jag jag väldigt svårt med att göra ben övningar tyvärr. Eller har inte direkt hittat någon som passar mig ännu.

  Jag undrar hur jag ska gå till väga till att få en plattare mage men också så klart vill jag ha muskler.

  Hoppas du kan ge tips.
  Tipsa gärna om nyttiga mellanmål/mat/godis/frukost

  Kram trevlig helg

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *