Ladda batterierna

Nu är det påsklov men jag har varit hemma hela veckan för jag har verkligen inte mått bra fysiskt och psykiskt, min kropp har varit helt utmattad så jag har mest bara sovit och vilat. Vi fick hem ett brev på posten i början av veckan om vad mina prover visade men tänker inte skriva ut något här ännu för vi ska begära att få träffa en speciell läkare inom det ämnet och få ta ännu mer prover. Dock mår jag bättre nu än tidigare, lyckades även tvinga mig ut på en promenad igår och det kändes riktigt bra och funderar på en idag igen, korta är bättre än inget, jag måste börja någonstans. Det är så påfrestande för psyket att veta att man varit aktiv och tränat regelbundet flera dagar i veckan utan problem och sen kraschade kroppen och immunförsvaret och jag har svårt att ens orka ta mig till duschen. Men jag är glad att det börjar bli bättre, igen..

Kortfattat, denna vecka av vila har varit välbehövlig för att ladda batterierna på nytt och nu under lovet ska jag försöka ta tag i ogjort plugg som jag inte haft ork till att göra.

Categorized in: Life

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *