Vinn en personlig almanacka

IMG_4174

IMG_4175

IMG_4172

Nu får det vara dåliga bilder men har inte haft tillgång till kameran i helgen och har inte haft tid i veckan till att lägga upp här. Men hur som helst, i onsdag la jag upp på min instagram att jag hade fått hem min egendesignade almanacka från Personligalmanacka.se och jag är verkligen super nöjd! Den ger motivation och jag får mycket bättre översikt och koll över vad som händer på veckorna. Jag måste ha en almanacka annars glömmer jag bort när det är prov, viktiga möten etc. Det smarta med denna almanacka är att man kan välja att ha en månadsöversikt innan varje månad börjar vilket jag tycker är super bra! Du kan även skriva in födelsedagar och olika evenemang av alla de slag som du vet om när du ska designa den.

I samarbete med Personligalmanacka.se har jag fått äran att tävla ut ett presentkort på valfri storlek av almanacka eller skrivblock. Tävlingen håller jag på min instagram (direkt länk) och tävlingsreglerna är väldigt enkla. För att delta ska du:

  1. Följa @personligalmanacka och @micaelahedin på instagram.
  2. Tagga 5 vänner som du tror vill delta.
  3. Skriv även gärna en liten motivering, men det är frivilligt!

Jag kommer presentera vinnaren i kommentarsfältet under tävlingsbilden på onsdag 24/2. Lycka till!

Categorized in: Life

One thought on “Vinn en personlig almanacka

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *