The first of february

IMG_8340

Första februari idag, tiden går så sjukt snabbt! Filmade en video igår på vad jag köpte i Stockholm eftersom det var efterfrågat. Så nu återstår det bara redigering och hoppas på att den blev bra så kommer den upp inom kort! I veckan har jag en hel del plugg att ta tag i men ska ändå försöka uppdatera så gott det går. Släng gärna in en kommentar om vad ni föredrar att se och läsa mest om, skulle vara intressant att veta nu när det börjar gå lite trögt.

2 thoughts on “The first of february

  1. Kan du inte skriva lite om din utveckling från då du började gymma/träna.
    Hur du tog dig dit du är idag? Kankse lite tips på hur du tränar olika kroppsdelar, altså tex övningar på både gym och hemma!
    Din blogg är jätte rolig att läsa, kram

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *