Queen B is coming to town

beyonce collage

Alltså Beyonce kommer till Stockholm igen! I sommar ska jag som sagt följa Julia till Stockholm i minst två veckor som jag säkert nämnt tidigare tisdag den 26 juli, alltså första veckan vi är där så ska Beyonce vara där. Alltså jag är så sjukt tagg på att fara och se henne men det är dock synd att hon är så sjukt dyr… Men det hade helt klart varit en upplevelse, speciellt längst fram. Fy vill inte ens tänka på hur underbart och hur många tårar jag skulle ha fällt.

Biljetterna släppt klockan 09:00 på måndag men det lär vara hopplöst att få tag i biljetter vare sig samma dag eller på något annat sätt i efterhand men jag ska se vad jag kan göra, jag vill så gärna åka! Är det någon som vill se? Hook me up! Hon är så grymt bra!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *