Project playground

IMG_3832 copy

I de Sydafrikanska kåkstäderna i Kapstaden är fattigdom, missbruk och våld vardag. Här mördas 40 människor varje dag. Var fjortonde sekund våldtas en kvinna, och antalet HIV-smittade är högst i världen. Som en följd är fem miljoner barn föräldralösa.

project-playground.org arbetar för alla barns rätt till trygghet, självkänsla och framtidstro genom en meningsfull fritid. Många barn har gått med i fotbollsprogrammet för att komma bort från våld, droger och kriminalitet. Du kan hjälpa till att förändra ett barns liv genom att swisha en gåva till 123 074 74 28. Reposta sedan bilden och berätta för andra att du hjälper till och du kan använda dig av hashtags som #bitförbit #projectplayground #fitnesskollen.

I samarbete med fitnesskollen.se

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *