Prioriteringar

IMG_4152

Hela min helg och vecka har bestått av plugg och därför har bloggen ekat tom men det är något som måste göras och just nu prioriterar jag plugget före allt annat så fram tills dess att jag tagit körkortet lär bloggen vara lite halv torr för jag har verkligen inte tid. Och att jag prioriterar sånt som är viktigt och har uppehåll från ex träningen betyder inte att jag slutar träna helt för alltid som jag hört folk säga. Läs och ta reda på fakta innan ni tar saker för givet. Och just nu har jag inget uppehåll, nu tränar jag när jag känner för det har tid helt enkelt fram tills det är lugnt med plugg, vilket lär vara efter jag tagit körkortet. Det handlar om prioriteringar. Därför tänkte jag även meddela att det blir ingen veckans frukost tips imorgon för jag har inte hunnit förbereda något i veckan men jag ska försöka få upp något under veckan i alla fall men just imorgon blir det inte. Hoppas det är okej för er. Nu blir det att fortsätta plugga och imorgon blir det upp tidigt för jag har en körlektion innan skolan. Önskar er en bra söndag kväll!

Categorized in: Life

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *