Haul is coming up

IMG_8356 copy

Hoppas ni har en bra lördag idag. Jag sov länge idag vilket var riktigt skönt för jag satt uppe länge igår och jobbade med blogg samarbeten men det behövde göras så nu är det skönt att det är fixat. Just nu håller jag på att spara min Stockholms haul och det tar verkligen lång tid, men håll utkik för den kommer upp senare idag så fort jag lyckats spara den och laddat upp den! Känns dock lite stelt men det är ändå så roligt att filma och redigera så vad gör det om hundra år? Brukar tänka så här ”Too many of us are not living our dreams, because we are living our fears.” och ”Do the thing you fear most and the death of fear is certain.”

Medan den håller på laddas tänkte jag börja ta tag i en del plugg för sedan ikväll ska jag nog se mello och bara mysa. Och förresten! Jag skaffade Periscope här om dagen så följ mig gärna och när jag har lyckats få en del följare tänkte jag börja periscopa. Sök på Micaela Hedin eller hedin_micaela så ska min profil komma upp! Så in och följ, nu nu nu!

One thought on “Haul is coming up

  1. Hej!!
    Jag är en tjej som också är intresserad av träning och speciellt styrketräning.
    Jag skulle vilja ha lite tips på frukostar och mellanmål.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *