Eventet med Reve

IMG_8165

IMG_8171

IMG_8173

IMG_8174

IMG_8176

IMG_8184

Bättre sent än aldrig men nu tänkte jag berätta om frukosteventet som jag var på den 28 januari på Reve’s huvudkontor i Stockholm. När vi kom dit började det med att vi fick mingla runt lite och snacka med andra bloggare som var inbjudna och äta frukost tillsammans men om jag ska vara ärlig så började det inte så, alla ryckte fram kameran för att fota, typiskt vi som bloggar haha! Vi fick oss allt ett gott skratt men det var kul! Lärde även känna Anna som är från Norrbotten så det kändes skönt att ha någon fler norrlänning där, haha! Hon fick även följa med mig och Julia på stan, hon var verkligen super trevlig så längtar tills jag får träffa henne igen.

Hur som helst, när vi minglat, fikat och kollat på Chiquelles nya kollektion (dem var där som sponsor) så började det prata om Reve appen som var huvudämnet. Vi blev informerade om hur vi som bloggare kan använda oss av appen Reve och även tjäna pengar via den. Det är som Instagram fast man kan följa stora klädkedjor och skapa collage med kläder och ni kan följa mig om ni söker på Micaela Hedin eller om ni skriver ihop det tror jag, har dock inte börjat uppdatera där ännu men det kommer!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *