Driving lesson

IMG_7352

Att börja med frukost tips verkade lockande både för mig och er läsare så på måndag kommer första tipset och jag ska försöka att inte ha tråkiga frukostar för jag vet själv vad som är svårt att få i sig på morgonen bara för att det är nyttigt typ, ni fattar! Och kommer ni på eller vet något bra frukostmål får ni självklart tipsa mig med, tror detta blir grymt!

Nu sitter jag i alla fall på skolan och väntar på att vi ska börja. Jag börjar klockan tio men var tvungen att ta bussen idag för mamma började tidigt och vi kör inte epa längre eftersom vi ska sälja den nu när jag ändå ska ta körkort och bror är less på köra.

Igår gjorde jag förresten bort min första körlektion med körskolan och det gick super bra trots att jag var nervös hela dagen haha. Men jag tror det kommer gå bra, var nog mest nervöst eftersom det är en annan bil än den jag är van vid. Så i helgen ska jag försöka plugga rätt mycket körkort så jag börjar ta mig någonstans med teorin för nu har jag bokat flera körlektioner i veckan fram tills jag fyller år.

Önskar er en bra fredag! Kram.

Categorized in: Life

2 thoughts on “Driving lesson

  1. Mitt bästa tips är bananpannkakor 🙂 Jag brukar köra ner en banan med två ägg, ca 1 tsk fiberhusk och 2 msk mandelmjöl/havremjöl samt kanel, kardemumma och kanel. Mixa med stavmixer tills det är slätt sen steka de som små plättar. Huuuur jävla gott som helst samt nyttigt :)!!! Går även bra med bara banan och ägg men tycker det bästa receptet är med lite tillägg 🙂

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *