Börja med ”veckans frukost”?

Klockan runt halv nio och jag har hunnit sova en stund på soffan för jag var så sjukt trött och sedan dess har jag kollat runt på Instagram och Reve, alltså nu när jag förstår hur Reve appen fungerar så är jag helt fast. Jag kan ligga i timmar, kolla på kläder och sätta ihop collage. Super rolig app verkligen! Man kan även lägga upp vanliga bilder och gilla precis som på Instagram.

Nu tänkte jag ta mig i kragen och boka körlektioner och sedan plugga lite körkort tills det är dags att dra sig mot sängen. Känns så skönt verkligen att jag gjorde bort massa plugg i helgen så jag kan njuta i veckan. Underbart!

Fick förresten en fråga om jag kunde tipsa om frukostar och mellanmål och det kan jag absolut göra så det ska jag fixa. Men jag kom på en sak, vad skulle ni säga om att jag tipsar om en frukost varje vecka? Typ att jag kör ”Veckans frukost”? Vad tror ni om det? Skriv i kommentarerna!

Categorized in: Life

3 thoughts on “Börja med ”veckans frukost”?

  1. Jag skulle bli jätteglad om du tipsade om frukost som inte innehåller mjölk, ägg eller gluten ^^Är sjukt motsträvig till frukost, och jag ogillar traditionell frukostmat. Men vill gärna lära mig, så behöver lite tips =)

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *