TODIEFOR SWIMWEAR

IMG_8119

IMG_8123

IMG_8121

Som tack för min tävling i samarbete med To die for swimwear skickade dem mig en bikini, har viljat ha denna sjukt länge och nu är den min! Så nu är det bara att vänta in sommaren! Dock är underdelen väldigt liten så får se om jag ber om en större storlek eller om man testar den i vatten innan eftersom de blir större i vatten.

Sedan tänkte jag ta upp detta med tävlingen eftersom folk gått på mig utan anledning och skrivit ut saker på internet om dessa giveaways med detta företag. De skickar oss information om vad som ska stå i tävlings texten och instruktioner för att delta. Dem skulle även utse en vinnare och inte jag. Jag tänkte okej, logiskt eftersom jag kan välja min mamma eller kompis och ta den själv. Sedan gick det någon vecka och jag och Julia såg att vinnarna vi presenterat som dem har valt ut är då borttagna både på min, Julias och andra som har haft giveaways med dem. Och då insåg vi att dem skapar fakeaccount för att slippa skicka ut en massa bikinis. Rätt logiskt om man tänker efter eftersom vem som helst kan ha samarbete med dem. Men vi blev riktigt arga eftersom vi haft denna tävling och gjort reklam för dom och dom skickar inte ens ut någon bikini till någon äkta vinnare. Så att bli arg och snacka skit om mig för detta är sjukt fel och omoget då det är företaget som gjort fel. Känns det bättre för er så finns alltid reklamombudsmannen.

De frågade mig om ja ville ha en till tävling om någon månad, och då ska jag be om att få dra en vinnare själv. Annars kan dom glömma det för jag tänker inte ha någon fake tävling bara för att få saker själv och att dom ska tjäna på falsk reklam.

2 thoughts on “TODIEFOR SWIMWEAR

 1. Jag hållet med dig Micaela! Tycker man borde veta hela sanningen innan man anklagar människor..

  Nu till något helt annat – jag tränar på gym 5 ggr i veckan och jag vill bränna fett, men bygga muskler.

  1. Jag vill lasta på mer vikter för att bränna mer fett, men min teknik måste helt klart förbättras. Vilket tycker du jag ska satsa på först? Teknik eller vikter?

  2. På fredagar hetsäter jag godis. Jag kan helt enkelt inte sluta äta när jag väl har börjat… Har du några tips för att äta mindre sötsaker? Jag vill inte förbjuda mig godis resten av mitt liv, men jag vill kunna njuta med måtta. TIPS?

 2. Tips: skaffa en bloggcoach! Någon med rutin om hur saker och ting fungerar, vad man bör tänka på… Någon att vända sig till nu då din blogg verkar växa.

  Appropå tävlingen låter det konstigt, och vid tävlingar då man ”bara drar ett namn” måste man ha tillåtelse av lotteriinspektionen då det är lottospel som pågår. Vet att det är många som har såna tävlingar och jag personligen tycker det är konstigt att de inte uppmärksammas mer, som med t ex dold reklam…

  Gå på magkänslan och känns det inte 100, gör det inte 🙂 Du kommer självklart gå på många nitar som ger dig lärdom, men med en ”coach” (alltså, inte nån du anställer utan bara nån kunnig!) och magkänsla samt att du vet hur du vill att din blogg ska vara, kan du ta dig långt 🙂

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *