One thought on “Rebecca Stella

  1. Hej, vill först och främst säga vilken kropp du har!! verkligen inspirerande.
    Jag är en tjej på 18 år som slutade spela bandy för 3 år sedan och har sedan dess aldrig tränat regelbundet. Jag äter det jag vill och känner för vilket är något jag accepterar själv för att jag har en sån pass tur att jag inte går upp i vikt, kan i princip äta allt. Jag är nöjd med min kropp som den är men skulle gärna vilja skaffa lite rutor på magen, men jag vet inte hur jag ska göra för att nå dit. Jag har en platt mage så det är inte något fett som bör tränas bort först. Jag undrar om det är några speciella övningar du har för det och om jag måste ändra min kost något? och hur ofta måste jag träna?
    kram 🙂

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *