Q/A – Teknik och sötsug

Jag hållet med dig Micaela! Tycker man borde veta hela sanningen innan man anklagar människor..

Nu till något helt annat – jag tränar på gym 5 ggr i veckan och jag vill bränna fett, men bygga muskler.

1. Jag vill lasta på mer vikter för att bränna mer fett, men min teknik måste helt klart förbättras. Vilket tycker du jag ska satsa på först? Teknik eller vikter?

2. På fredagar hetsäter jag godis. Jag kan helt enkelt inte sluta äta när jag väl har börjat… Har du några tips för att äta mindre sötsaker? Jag vill inte förbjuda mig godis resten av mitt liv, men jag vill kunna njuta med måtta. TIPS?

Hej! Eller hur..

1. Du ska verkligen fokusera på teknik och inte vikter, annars kommer du skada dig och då kommer du behöva vila länge och i värsta fall kanske du inte kommer tillbaka över huvudtaget.

2. Ät en frukt, gör en god smoothie eller något om du känner dig sötsugen. Att föredra är att äta många men små måltider om dagen istället för några stora måltider, det håller också sötsuget lugnare. Och då kan du unna dig, vilket man ska tycker jag! Och då tror jag inte ditt sötsug kommer vara lika stort och därmed kommer du känna av när du inte behöver äta mer godis.

IMG_8112

Categorized in: .Q&A

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *