Proteinpannkakor

IMG_8043

IMG_8047

Något som blivit en stor favorit för mig när jag inte har mycket tid till att göra mat eller om det inte finns något hemma, det är att göra proteinpannkakor från fitnessguru. Dom blir verkligen super goda och är super lätta att göra! En skopa pannkaksmix blandas med 1dl vatten eller mjölk och jag brukar blanda i en shaker för då får man inga klumpar och det blir lätt att hälla upp i stekpannan också. Dock ska man steka på ganska låg värme, jag brukar dock nästan alltid lyckas bränna dem, haha.. Ett tips är att steka i kokosfett för det är mättat fett och kokosfett är värmetåligt. Det betyder att det inte oxiderar så lätt vid upphettning vilket mer omättade fetter gör vid för höga temperaturer. Jag brukar ha kasein, bär och ibland när jag vill lyxa till det så tar jag även sylt till. Pannkaksmixen hittar du HÄR och kokosolja hittar du HÄR.

Inlägget är i samarbete med Fitnessguru

2 thoughts on “Proteinpannkakor

  1. Hej, när började du blogga och instagramma om din träning? Tjänar du någonting på det? Blir du sponsrad etc. Kram

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *