Preparing for the event

IMG_8158

Godmorgon Stockholm! Igår var det en väldigt hektisk dag eftersom jag och Julia åkte hit till Stockholm och det blev inte riktigt som planerat under resans gång, vilket samtidigt är rätt komiskt och roligt som vi kan skratta åt i efterhand. Men mer om det kommer i ett annat inlägg som ni kan hålla ögonen öppna över för det vill ni inte missa, det kan jag lova! Detta resulterade också till noll uppdatering.

Nu är vi uppe tidigt och håller på fixa oss för idag händer det nämligen en massa kul men framför allt huvudanledningen till att vi åkte hit. Jag blev kontaktad av en kvinna på Reve som ni säkert hört talas om, en mode app. Jag fick en inbjudan att komma på ett event, en brunch tillsammans med dem och Chiquelle där vi ska få en massa information om appen, få se Chiquelles nya collektion, mingla, äta brunch osv med massa andra bloggare och influencers. Sedan blev även Julia inbjuden så vi valde att åka tillsammans. Vi är riktigt spända och förväntansfulla över vad som komma skall och självklart uppdaterar jag er om detta senare idag för nu måste vi fixa oss klart! Önskar er en fin dag! Kram

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *