Mitt 2015

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Hmm.. Jag var på en festival (brännbollsyran), jobbat extra osv. Kommer inte på så mycket, haha!

Hur har ditt 2015 varit? Det har varit upp och ner. Men jag försöker fokusera på det positiva så jag skulle säga att i överlag har det varit bra!

Tror du att år 2016 kommer blir bättre?
Ja det tror jag verkligen, jag har vuxit så pass mycket som person så jag fokuserar mycket mer på mig själv nu och mitt eget välmående. Så jag tror definitivt att det kommer bli bättre. Plus att det kommer så många fler möjligheter i år!

Blev du kär i år? Jo, det blev jag. Dock känns det inte som det nu i efterhand.

Vilket datum från 2015 kommer du aldrig glömma? 28-29 maj då det var brännbollsyran! Det är typ det jag kom ihåg, men det finns säkert fler som jag bara inte kommer på just nu.

cazette

Vad är din största framgång 2015? Bloggen har vuxit enormt mycket i år med flera tusen fler läsare i veckan och även min Instagram så det känns jätte roligt! Jag har även blivit bättre på att ta tag i skolan men det går att bli ännu bättre vilket jag ska bli i år. Och en annan framgång är att jag har blivit så mycket bättre på att stå upp för mig själv, gå min egen väg och skita i vad folk tycker och säger bakom ryggen. ”Haters make me famous.”

Höll du några av dina nyårslöften? Alltså jag minns inte om jag hade något direkt nyårslöfte? Men jag skulle börja träna seriöst och det gjorde jag och jag har hittat min grej nu. Det är styrketräning jag ska hålla på med! Och även att bli duktigare på att planera och prioritera skolarbete vilket jag blivit.

IMG_9733 copy

Favoritprogram på TV 2015? Brukar inte se tv så mycket men jag kollar alltid på Paradise Hotel när det går så det måste vara det.

Bästa köpet? Det måste vara min nya systemkamera! Jobbade arslet av mig i somras men det var det värt. Jag fick till slut kameran jag suktat efter i två år!

MG_5913

Vad spenderade du mest pengar på? Kameran, mat och kläder.

Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja, att jag jobbade mycket denna sommar när vädret var så dåligt och att jag lyckades pricka in att vara ledig de flesta soliga och varma dagarna!

Vilka sånger kommer påminna dig om 2015? Sun is shining, Gold, Hold back the river, Call on me, Ingen annan rör mig som du, See you again, Let you go, Allt du gör och att du finns, You & I, En sista gång, Saxofuckingfon, They only way is up, Din jävla bitch, Vinden, Hold on, Charterpsykos, Fly by night, Elektrisk, What du you mean?, Easy love, Broken arrows, Till it hurst, Sorry, Allt jag behöver, Faded och slutligen The best. Älskar verkligen musik!!

Vem har du umgåts med mest? Hmm.. Mina vänner och min familj.

Bästa minnet från 2015? Det måste vara brännbollsyran, när jag köpte ny kamera, nyår och när jag fick min första stora sommarjobbs lön, haha!

Vilka länder besökte du? Endast Sverige.

Har du haft ett förhållande under 2015? Jo typ.

Vad önskar du att du gjort mer? Reeeest!

Är det något du saknade 2015 som du vill ha år 2016? Mer sol och värme under sommaren! Och att vara ännu mer spontan och hitta på saker, vilket jag tror det kommer bli också eftersom jag fyller 18år i början på året vilket innebär fler möjligheter! Yay!

Vad önskar du att du gjort mindre? Gråtit över folk som inte förtjänar det.

Största musikaliska upptäckten? Hmm.. Måste nog vara Kygo och Miriam Bryant!

Vad gjorde du på din födelsedag? Typ inget speciellt alls, haha.

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? Att inse vilka jag ska hålla mig undan i tid, innan jag blir sårad. Att inte tro gott om alla.

Hur skulle du beskriva din stil i år? Typ som alla andra år fast bättre. Haha nä men jag vet faktiskt inte hur man ska svara på den men jag har typ en vanlig stil skulle jag kalla den. Älskar att jag börjat använda mer klänning i år! Så snyggt, så nu måste jag hitta tillfällen för att använda de oftare!

IMG_6553 copy copy

De bästa nya människorna du träffade? Denna var riktigt svårt men Julia Lindqvist är en person som jag har kommit väldigt nära nu i slutet på detta år som jag är så glad över att ha i mitt liv. Inte en tråkig stund med henne! Och även tjejerna jag spenderade nyår med.

Planer för 2016? Få bloggen att växa, bygga mer muskler, resa mycket!, träna inför scenen där jag debuterar antingen i år men troligtvis nästa år för i år händer det så mycket så jag vill nog njuta och bara ha roligt.

Vad ser du mest fram emot med år 2016? Resorna till Stockholm och till andra städer runt om i Sverige med tjejerna och ev till något annat land, brännbollsyran, ev summerburst, fylla 18år, ta körkort och ett år kvar till STUDENTEN!

Har du något nyårslöfte för 2016? Det måste nog vara att inte skjuta upp saker i skolan och bloggen. Fokusera på mig själv och inte låta mig vara ledsen pga någon annan. Gå isäng och upp i tid för att må bra, slippa vara sjuk och minska stress. Men annars är det inga mål jag satt. Fortsätta med träningen och bygga plus gå ut skolan med betyg är väl vad jag fokuserar mest på.

Vad vill du säga till dig själv inför 2016? Skit i vad andra tycker och tänker, fortsätt gå din egen väg för det kommer du längst på. Fortsätt kämpa på för du kommer klara det bara du vill! Tänk på dig själv, det är bra att vara egoistisk ibland.

2 thoughts on “Mitt 2015

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *