Måndag & ryggövningar

IMG_8051 copy

Hejsan! Måndag snart avklarat och jag for hem direkt efter träningen och käkade lite och bytte om och for sedan direkt till gymmet för ett ryggpass och det gick grymt bra, fick riktigt bra kontakt i ländryggen och känner nu i efterhand i bröstryggen också! Känns så gött!

Nu ska jag ta tag i lite blogg samarbeten och jobb som måste göras, sedan ska jag hoppa in i duschen och bara ta det lugnt resten av kvällen.


Sara: Vilka övningar kör du för ryggen?

Jag brukar köra lite olika och brukar testa nya lite nu och då men några vanlig är latsdrag (med böjd och rak stång), marklyft, chins (i maskin för jag kan inte göra vanliga), skivstångsrodd, T-bar rodd, shurgs, rygglyft i maskin, sittande kabelrodd. Följ mig på instagram så hittar du mer där! Heter @micaelahedin, direkt länk HÄR.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *