Lilla bageriet

IMG_8035

I måndags mötte jag upp Julia i stan för vi skulle fota lite, dock höll vi inte på länge alls och det var bara några få bilder som blev bra för det var så fruktansvärt kallt! Efter det mötte vi upp några vänner för att ta en fika på lilla bageriet. Tog en macka som var så sjukt god, kom dock inte ihåg vad den innehöll förutom sallad, kyckling och bacon. Till det tog jag en chai latte och en liten kaka.

Categorized in: Mat

One thought on “Lilla bageriet

 1. Hej Micaela! Jag har ett problem som jag söker svar på och vänder mig nu till dig eftersom jag anser att du är kunnig inom träning och kost, åtminstone för din egen kropp. Du vet hur du ska göra för att få de resultat du önskar vilket är imponerande!

  HUR ska jag få fram lite magrutor och konturer?! Det är så otroligt svårt!

  – Vilken typ av mat ska man undvika? (Pasta, bröd, ris, potatis, kött, mjölkprodukter?)
  – Hur många gånger i veckan ska man träna kondition och hur länge ska ett konditionspass vara?

  Att man inte kan punktförbränna fett är givetvis solklart, men jag ser att du själv börjar få riktiga killer-abs. HUR gör du?
  Vilka är dina bästa tips?

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *