Home again

IMG_8355 copy

Nu är jag hemma från Stockholm igen, vi kom hem tidigt i morse med tåren i ögat. Vi ville inte hem… Men som tur är ska vi troligtvis snart dit igen och då stannar vi längre.

Har en hel det bilder som jag ska visa er från denna resa och även en vlogg som kommer upp antingen ikväll eller imorgon, vi kände att det kan vara kul att följa resan på film också så vi testade det. Ska även visa er vad jag köpt, men då är frågan om ni vill se det med bilder som vanligt eller i en video? Släng in en kommentar ikväll för jag tänkte försöka fixa det imorgon.

Sedan jag kom hem har jag ätit och börjat packa upp, men mitt i allt uppackande la jag mig på sängen och somnade och har sovit några timmar nu, men vi fick inte bra med sömn alls på bussen så det var jag värd, haha.

3 thoughts on “Home again

  1. Gör en haul på din yt-kanal! Visa upp, berätta vars de kommer ifrån och kanske visar de på:) roligare än bilder!

  2. Hade vart jättekul med en video!:)

    Förresten – jag blev väldigt intresserad när du sa att du skulle flytta till Sthlm efter gymnasiet. Vad hade du tänkt göra där? Fortsätta plugga och isåfall till vad? Eller hade du tänkt börja jobba med något där?

    Kommer du någon gång göra en Q/A via video?:)

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *