Hitta det unika

IMG_1917 copy copy

Jag har länge varit nöjd över min kropp och det är så roligt med träningen för nu är jag nöjdare än jag någonsin varit! Det är viktigt att våga tycka om sin egna kropp istället för att bara hitta fel på den, det påverkar ens mående så sjukt mycket. Hitta det unika istället för det negativa!


Lördag idag och jag somnade på soffan igår direkt fångarna på fortet var slut och blev väckt vid halv ett så gick upp och la mig direkt och sov ganska länge idag men det var skönt. Hade tänkt få mycket gjort idag men så har det inte blivit, kände mig förkyld när jag vaknade men det känns bättre nu men tror ändå att jag kommer vila från träningen några dagar. Dock har jag slarvat med allergi medicin vilket kan göra att man känner sig förkyld och kan även hjälpa till att det bryter ut så jag måste verkligen skärpa mig! Men funderar ändå på att boka tid för att kolla upp vad det är för virus jag bär på hela tiden som gör att jag alltid blir förkyld. Dock har jag hört att det är många som har varit sjukt mycket nu så det kanske inte är något speciellt.

Planerna för ikväll är fortfarande oklara men kanske far ut en sväng och umgås med vänner annars blir det en lugn och skön hemma kväll.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *