Ett halvår

Bild lånad av Jolenes mamma.

Idag är det ett halvår, 6 månader, 26 veckor, 184 dagar sedan du tog ditt sista andetag här på jorden. Ord kan inte beskriva vad jag saknar dig, jag går fortfarande och väntar på att få se dig stråla igenom korridoren på skolan med ditt vackra glittrande leende. Om då ändå himlen hade Skype, då hade jag i alla fall fått se och höra dig men nu har jag ingen aning om var du befinner dig. Det är tack vare dig jag står där jag står idag. Jag sa på minnesstunden att träningen kommer jag fortsätta med för dig för det var du som tog mig dit och det var något du verkligen älskade. Du är för alltid med mig och jag ska göra min ängel stolt. Min älskade fina vän❣ #jagspringerförjolene

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *