Blogg som jobb?

IMG_6213

Telefonmötet som jag hade i torsdags gick jätte bra och jag är så taggad, det kommer bli så bra! Ni kommer få veta mer om detta och vad det var för möte osv i mitten på februari. So stay tuned!

Det är i alla fall lördag kväll och jag har jobbat hela kvällen och för er som frågat så ja, jag tjänar pengar på min blogg och därför kallar jag det också för mitt jobb. Visst, jag driver ingen jätte stor blogg så jag kan leva på min blogg men så länge man tjänar pengar kallar jag det jobb. Det krävs liksom att man lägger ner tid, energi, kreativitet osv för att hålla den vid liv. Jag har samarbeten med företag och att skriva ett inlägg är inte alltid tvär enkelt då det ska bli så bra som möjligt så företaget gillar det. Även vanliga inlägg jag gör kan ta mer än tre timmar ibland bara för att det ska bli bra.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *