Tränings dagbok

2

1

Ni hittar den HÄR.

Fick denna tränings ”dagbok” av mamma för två år sedan men har inte varit så duktig på använda den.. Har skrivit 2 träningspass tror jag, ett 2014 och ett i våras, haha! Så nu tänkte jag faktiskt börja om och ta nya tag. Nu förstår jag dessutom allt som står i den, vad som menas osv.

Kommer vara borta några dagar från träningen nu för min hals är inte som den ska, men ska dricka mycket te med honung och ingefära och hoppas på att det ger sig. Men nästa träningspass åker denna med och förhoppningsvis alla framöver i alla fall ett år. Ska bli så intressant att kolla tillbaka sedan och se utvecklingen!

3 thoughts on “Tränings dagbok

 1. Hej! Tack för en fin, välskriven, rolig och inspirerande blogg.
  Jag har några frågor som jag tycker skulle vara roligt att få svar på.:)

  1. Hur ser en typisk dag ut för dig? När kliver du upp, åker till skolan, gymmet, osv?

  2. Hur ser din kost ut? Frukost, lunch, middag och mellanmål? Äter du skolmaten?

  3. Hur ser din träningsvecka ut?

  4. Äter du kosttillskott och i sådana fall vilka?

  Många frågor, haha, men jag älskar din blogg! Tacksam för svar.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *