Playlist done

SPOTIFY

Denna natt var riktigt tung, hostade igenom hela natten så tårarna rann… Hoppas verkligen att jag blir frisk snart så jag kan göra någonting, börjar bli riktigt rastlös att sova hela tiden och inte göra någonting. Men har köpt lite vitaminer och mineraler som jag hoppas ska göra susen. För om jag minns rätt så var jag mindre sjuk när jag åt vitamintillskott förut. Så jag tror jag har olika brister av vitaminer och mineraler. Och bra sömn på det borde göra att jag håller mig mer frisk framöver.

Har nyss satt ihop en spellista till poseringsträningen som ni kan följa HÄR om ni vill. Så nu ska jag bara hitta ett par skor och sedan blir det att nöta posering som bara den! Men nu ska jag göra bort plugg så jag kan njuta sedan av Paradise Hotel finalen, jag ville att Paulina skulle vinna men hon åkte ju ut igår så nu måste Mos vinna! Vem håller ni på?

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *