Mot stan

IMG_1161 copy

Ska skynda mig in till stan nu för att kolla efter en klänning till nyår eftersom den jag beställde var för liten och det drog ut på tiden så jag hann inte skicka tillbaka och be om en större storlek. Och sedan när jag kollade efter en ny så var i princip alla snygga klänningar slut.

Ska även passa på att kolla efter ett par skor om dem är på rea. Hittade ett par identiska som mina favorit skor som blev stulna på gymmet i våras så jag hoppas verkligen att dem är på rea eller om jag hittar ett par andra liknande. Blev inte många timmar sömn inatt men det känns bra att jag klev upp relativt tidigt ändå för att hoppas på en tidig kväll ikväll, annars hade jag nog sovit fortfarande.

Categorized in: Life

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *