Jag ska vinna

12307509_894101070672882_2297631088770918678_o

Jag ser alltid alla mina träningspass som en utmaning. Denna utmaning handlar om att vinna över alla så kallade ”haters”. Jag går in där och ger allt och samtidigt har så j*vla kul! Självklart ser alla dagar olika ut så ibland går det bättre och ibland sämre, men jag gör alltid mitt bästa. Träningen var först något jag bara höll på med för att hålla igång och få mer struktur på livet. Det fick jag och bestämde mig sedan för ett mål.

Målet jag satt är att ta mig upp på bikinifitness scenen. Framförallt för att känna att jag kan också tävla och lyckas i någon sport, speciellt när jag tänker på folk som påpekat massa skit under alla dessa år om hur dålig jag är, att jag är så värdelös, att jag aldrig kommer lyckas med någonting, att jag tror att jag är mer än vad jag är etc. Bara för att jag är jag. Det skär i hjärtat när jag tänker på det. Den sorgen och smärtan jag fått ta har jag omvandlat till styrka och jag längtar sååå tills jag får ställa mig där, på scen. Och visa alla som sagt allt det där vad jag åstadkommit och räcka ett långt j*vla finger och bara le.

Nu är det snart nytt år, vilket betyder nya möjligheter och 2016 kommer bli ett hejdundrande år! Jag fyller 18 och jag får ev nå mitt mål. Jag kommer lägga in en ännu högre växel!

Detta har jag även skrivit på min Instagram, går lite fortare och lättare att uppdatera där så följ mig där (klicka HÄR) för att inte missa någonting!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *