Tävling – Caseapp

IMG_7448

Hej på er mina fina läsare! Nu har jag ordnat en tävling åt er i samarbete med caseapp där ni kan vara med och tävla om att vinna ett presentkort på 300kr hos dem. Och för dem som inte vet så är det en sida där man kan designa egna mobilskal eller Skinns till mac datorer. Jag valde ett iPhoneskal med en av mina inspirationer inom bikinifitness på, Caroline Aspenskog. Så varför inte sätta din inspiration på ett mobilskal som du alltid bär med dig? Då blir man alltid påmind om vad det är man kämpar för och det funkar för mig!

Till er som vill beställa därifrån redan nu så har jag en rabattkod, MICAELA20 som ni kan använda för att få 20% rabatt på hela köpet!

För att delta i utlottningen om presentkortet från caseapp behöver du:

Kommentera att du är med, glöm inte att skriva din mailadress! (Den publiceras inte)
+ för extra chans, gilla denna bild på min Instagram. Direkt länk HÄR!
Tävlingen avslutas om en vecka, alltså den 16:e november. Lycka till!

 

27 thoughts on “Tävling – Caseapp

  1. Ett egendesignat skal med det man brinner för och älskar mest. Något som gör en oerhört lycklig och stolt att bära runt på. Givetvis är jag gärna med och tävlar om det! Jag gillar även din bild på instagram (@stylebylouise) och håller alla tummarna för att jag blir den lyckliga vinnaren!!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *