Sjukgymnasten #2

IMG_0692

Tror ingen förstår min lycka just nu. Var hos sjukgymnasten idag och sa att det blivit bättre i ryggen sedan hon knäckte till (har sedan första besöket uteslutit att träna framsida). Vilket resulterade till att jag inte behövde sättas på stabilitetsträning och får träna alla muskelgrupper tungt igen. Så fruktansvärt kul! Missförstod allt på första träffen, trodde all min smärta i ryggen berodde på mina skulderblad men så var det inte. Fick 3 övningar bara för de mindre musklerna runt skulderbladen så de uppföljs om drygt 6v. Nu får vi se om det blir sämre i ryggen igen eller inte, i så fall ska jag tillbaka om 2 veckor och då blir det stabilitetsträning vilket jag bara vill spy på, så tråkigt. Så håll alla tummar och tår att jag slipper!

Denna träff resulterade till världens bästa pass, kan inte minnas när det gick så bra och jag var så glad senast. Att träna just bröst börjar bli mer och mer kul vilket jag började känna innan första träffen så idag körde jag bröst och axlar nu när jag får träna framsidan igen.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *