#PRAYFORTHEWORLD

Eiffel-Tower-Paris-France

Bildkälla.

Jag tror inte att det finns någon som missat vad som hände i Paris i fredags. Det var en terrorattack där de sköt ihjäl helt oskyldiga människor, skottlossningen ska ha pågått mellan 10-20 minuter där det var 3 omladdningar och över hundra personer omkom. Fruktansvärt är bara förnamnet.

Jag blir bara mer och mer rädd för människor, eller sådana är inte ens människor i mina ögon. Det är fruktansvärt och jag ställer mig varje dag frågan, hur kommer världen se ut när jag är vuxen? Det är inte bara Paris vi ska be för, jag ber för hela världen. Jag vill växa upp i trygghet som jag började göra, nu känns det inte tryggt att gå ensam längre. Jag vill även att mina barn ska få växa upp i trygghet. ”En kan inte göra allt, men alla kan göra någonting” brukar man säga, vi alla måste hjälpas åt till en bättre och tryggare värld. #PRAYFORTHEWORLD

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *