Att vara tacksam

IMG_0369 copy

Har varit off här några dagar nu på grund av saker som hänt, har försökt återhämta mig så gott det går osv. Har fått tillbaka orken hyfsat bra så det känns skönt, nu försöker jag bara tänka positivt trots tråkiga saker som händer i livet. Har trots allt underbara människor i min omgivning och det får man inte glömma bort. Gäller att vara tacksam över det man har och det tycker jag är riktigt viktigt!

I helgen har vi börjat julpynta för imorgon är det redan första advent, så nästa vecka ska jag börja köpa julklappar så man inte är ute i sista sekund. Har kommit på några så de måste bara inhandlas. Önskar er en fin lördag! Och nu ska jag fortsätta julpynta mitt rum.

Categorized in: Life

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *