Junior SM

sm

Jenny Andersson / Rebecca Sundberg / Elin Lindholm / Samantha Jerring / Emilia Haglund / Therese Johansson

Här ovanför ser ni några som tävlade i Bikini fitness på Junior SM för tre veckor sedan. Både -163cm och +163cm. Mina absoluta favoriter av dessa är Samantha Jerring och Therese Johansson som jag följer slaviskt på instagram. Att följa från off-season till scenen är riktigt inspirerande! Men kan inte undanhålla att jag tycker att Elin har en grym fysik! Riktigt duktiga atleter och hur snygga är dom inte?! Alla bilder är härifrån.

2 thoughts on “Junior SM

  1. Åå jag har inte sett detta förrän nu, men gud så gullig du är! Värmer något oerhört ska du veta. Btw, hoppas du förstår hur stört vacker du är bruden! <3

    1. Åh tack så hemskt mycket! Och så sjukt kul att du klickat dig in här på min blogg! Fortsätt kriga och stå upp för dig själv, du är en förebild utan dess like! Kram!<3

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *