25 Oktober

IMG_6861

Det blev ingen träning i fredags för jag var så slut på efter denna vecka så jag var bara hemma och tog det lugnt framför tv:n och somnade rätt tidigt. Men då tränade vi igår istället för att vila men det gick verkligen as dåligt, vi fick inget bra pump.. Vi var inte taggade och det var lite folk på gymmet så vi fick ingen motivation alls. Men ikväll gick det bättre som tur var!

Har varit utan wi-fi i princip hela dagen så har inte kunnat uppdatera bloggen heller men nu har vi fixat det så nu kommer det komma upp inlägg allt eftersom. Jag sov hos Amanda igår och ska även göra det ikväll också. Så imorgon hakar vi på hennes pappa och går till gymmet innan klockan 08:00. Då står det biceps och triceps på schemat!

Categorized in: Life

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *