Svenska youtube favoriter

Något jag verkligen älskar att göra är att bara ligga i sängen eller i soffan och bara mysa ner mig och kolla på youtube, så jag tänkte dela med mig av mina svenska favoriter. Kanske gör ett inlägg framöver på mina amerikanska favoriter om ni skulle vilja det. Men nu kör vi!

antonia

Antonia ‘Anty’ Johnson ger massor av smink tips pratar otroligt mycket svengelska men jag gillar det! Hon är riktigt duktig på det hon gör och får det att bli riktigt intressant. Hon v-loggar även från hennes resor både utomlands och runt om i Sverige. Hon kommer från Umeå så lite extra roligt att lyssna på någon som har lite norrländska i sig, haha! Riktigt snygg är hon också!

jockiboi

Joakim ‘jockiboi’ Berg känner nog nästan alla till, han och flickvännen Jonna gör pranks på varandra och andra hela tiden. Tror inte att det finns en video som jag inte skrattat till, riktigt bra underhållning kan jag lova!

lakidoris

Lovisa ‘Lakidoris’ Karlsson är nog en av den mest oseriösa och naturliga människan jag sett på youtube. Samma med hennes videos, tror jag skrattat mig igenom nästan alla hennes videos. Och inte bara det där vanliga ”haha”, jag skrattar bokstavligt talat tills jag får astma anfall! Helt sjukt…

thereseöindgren

Therese Lindgren är en tjej som jag till en början inte klarade av att lyssna på, blev sjukt stressad för hon pratar så fort! Tänkte bara, vad är detta för kvinna? Haha! Men trots allt så fortsatte jag att kolla på hennes videos efter ett tag och blev fast, nu älskar jag att hon pratar så fort för jag blir typ taggad på nåt sätt. Hennes kanal består i största del utav sminktips och tutorials, men även vloggar och något hon kallar för ‘tjejsnack’ där hon ofta pratar om hennes panikångest som hon lever med. Riktigt inspirerande att kolla på!

2 thoughts on “Svenska youtube favoriter

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *