SOME Q/A

Fått lite frågor på senaste tiden och ett tag tillbaka som jag lovat att svara på, så tänkte ta det i ett inlägg nu. Och har ni frågor framöver så svarar jag på dom i ett inlägg så fort jag bara kan!


Hej! Ville bara säga att jag älskar din blogg! Men hur fick du jobb på apoteket?
Hejsan! Åh tack så mycket, så roligt att höra! Jag hörde att de behövde folk så jag gick dit och pratade med dom och lämnade sedan in ett cv, sedan fick jag både extra jobb och sommar jobb. Jobbar dock inte där just nu för tillfället för dom har fått in utbildat folk, men dom skulle höra av sig igen om det skulle behövas.

Riktigt snygg tröja! Var har du köpt den?:)
Tack, den är köpt HÄR!

IMG_6939

Hej! Jätte fin blogg. Vilken bloggportal bloggar du på? Kram
Hej och tack så mycket! Jag bloggar som premium bloggare på bloggerfy.com, Kram!

– Vart har du gjort din header och vad har du för typsnitt?:)
– Hej! Vilket typsnitt använder du i rubriken eller vad man säger? Där det står ”Micaela Hedin” alltså. Hittar liknande med inte samma på pricken.. Vill också passa på att berömma för en riktigt fin och inspirerande blogg! Kram
Tack så mycket! Så roligt! Jag har gjort den i photoshop CS6 med ett typsnitt som heter Signerica thin (minns inte om jag hade thin eller medium på tjockleken). Och det är ner laddat.

Din sängkappa – vart har du köpt den? ger fin volang och är sugen på en likadan!
Den är ifrån jotex! Direkt länk HÄR. (länk till inlägget)

När köpte du dom där skorna? Hur mycket kosta dom? Va äre för märke? Vart köpte du dom?
Det är Johnny Bulls och jag fick dom i julklapp och jag tror dom gick på mellan 1700-1900kr, du hittar dom HÄR! Och ett tips är att ta en mindre storlek än vad du har i vanliga fall för de är rätt stor i storleken. Jag har 37 i vanliga fall men 36 på dessa och de sitter perfekt. (länk till inlägget)

IMG_6804 copy

Omg dösnygg jacka! vars har du köpt den och vilket märke är det?
Den är köpt på jackan.com men den är inget att rekommendera, sömmarna sprack direkt… (länk till inlägget)

Categorized in: Q/A

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *