Podcast #2

Untitled-1

Gjorde ett inlägg tidigare om mina favorit podcasts. Nu tänkte jag tipsa om mina favorit podcast’s inom träning. Jag älskar att lyssna på träningspoddar för det ökar min motivation eftersom jag tränar själv 98% av tiden. Min favorit av dessa är ‘Träningspodden‘ med Jessica och Lofsan, dom pratar mycket allmänt om gymträning och löpning och dom känns så äkta så jag älskar att lyssna på dem och gör det till och med just nu. Jag blir så glad av att lyssna på dem, dessutom får man lära sig väldigt mycket! ‘Body Radio‘ handlar mycket om fitness vilket jag tycker är väldigt intressant, jag försöker sätta mig in i sporten så mycket som möjligt och ta reda på fakta innan jag tar ett beslut om det är vad jag ska satsa på, om jag kommer klara av det psykiskt. ‘Gymtourettes’ där pratar de mycket om kosttillskott, teknik och mycket runt om och utanför träningen.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *