Pensionssparande – Linda Pira


Linda Pira har gjort en cover på nittiotals hitten ”I swear” för att tillsammans med AMF uppmärksamma unga och kvinnor att fundera kring framtiden och pensionen. En undersökning visar att stressen inför pensionen är högst bland kvinnor och låginkomsttagare.

Linda säger att hennes pappa har varit på henne om att pensionsspara sedan hon var liten. Han gick i pension för två år sedan och säger att han önskar att han börjat spara tidigare. När hon ingick detta projekt förstod hon verkligen hur viktigt det är. Och jag tror faktiskt inte att det är många som förstår hur viktigt det är, jag vet att det är viktigt men inte så viktigt som det faktiskt är. Men det är otroligt intressant!

Just denna covern handlar om att möta en äldre version av sig själv. När jag såg den så blev jag berörd, tycker den är så fin och riktigt bra gjord i både sång och film, just att dom klippt in bilder från hennes barndom gör den känns lite extra speciell.

Inlägget genomförs i samarbete med AMF. 

 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *