NEW YORK CITY

Untitled-1

…”The town that never sleeps”. Som det är planerat, ska jag och Matilda + hennes bror och några till åka till New York i början av nästa sommar! Så sinnes sjukt taggad och försöker spara pengar som bara den nu, kommer shoppa och fota massor! Kommer bli så sjukt kul och mäktigt! Kan typ inte sätta mig in i tanken att jag kommer åka dit..

Är det någon av er som varit där? Kommentera gärna tips på shopping, mat och sevärdheter förutom frihetsgudinnan, haha! Lär nog skriva mer om detta framöver när allt är spikat då vi sitter med biljetterna i handen. Och kommer självklart ta med mig datorn och uppdatera därifrån (hoppas på bra internet..) har jag redan bestämt så ni kan följa livet där, åh vad jag längtar..

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *