Just ordered

Untitled-1

Igår klickade jag hem dessa från cocopanda.se. En bronzer och en highliter som jag hört väldigt mycket om så jag hoppas verkligen att de är så bra som jag hört. Cocopanda har även rea just nu på hela sortimentet!

2 thoughts on “Just ordered

  1. Ledsen att göra dig besviken, men den highlight som du har beställt är i själva verket en anti-shine puder (alltså den ger ingen färg utan istället ger den dig en mjuk och matt finish när du har applicerat den). Jag trodde också först att det var en highlight när jag beställde den men sedan visade sig att det inte var det. Men theBalm har en highlight som jag har hört ska vara bra, du hittar den här: http://eleven.se/the-balm-mary-lou-manizer-10440.html 🙂

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *