Tiden som gått

Har varit lite inaktiv här de senaste dagarna så tänkte att jag kunde berätta lite vad som hänt. I måndags for jag till Umeå för att vara med Amanda, vi såg skräckis och åt gott, tränade, shoppade och skrattade massor. Kan visa vad jag köpte senare men det finns dock med här nedan också.

IMG_6797 copy

Åkte hem i onsdags för att jag hade ett möte på torsdag morgon, tillägnade resten av dagen genom att gå en sväng på stan med Elisabeth, köpte mig ett par nya byxor som jag kan visa senare. Sen tog vi oss en fika innan jag for för att träna. Avslutade den kvällen med Matilda.

IMG_6892 copy

Fredag och midsommar, jag jobbade 09-13 och for sedan ut och sprang, hjälpte pappa lite med bryggan och solade. Kvällen avslutades med Matilda, promenad och glass i den underbara kvällssolen. Underbart!

IMG_6993-1 copy

One thought on “Tiden som gått

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *