Hemma träning

Untitled-1

 

Tänkte tipsa er som inte har gymkort om några olika träningsredskap som ni kan träna med hemma. Med dessa som jag ska berätta om kommer ni väldigt långt med, man behöver egentligen inte alla maskiner på ett gym, dessa räcker gott och väl för att starta upp hemma både inomhus eller varför inte utomhus en solig sommardag?

Kettlebells: Denna lilla vikt klump alltså, magisk! Fick en när jag gick ut nian av min moster och dom är riktigt bra. Man behöver inte skrivstänger för att köra marklyft och benböj. Det funkar med dessa med och man får träningsvärk kan jag lova! – Finns att köpa HÄR.

Stretch band: Detta band är lika magiskt, fick även ett sådant av moster. Man kan köra biceps curl, bröst press, axel press osv, finns hur mycket som helst så det är bara att googla men det var mina favoriter. – Finns att köpa HÄR.

Pilates boll: Denna boll är nästan obegränsad med övningar, man kan träna allt från armar och mage till ben och rumpa. Tips på övningar är knäindrag, armhävningar, sit-ups, hamstring curl. Det finns så otroligt många övningar så man får googla för mer inspiration. – Finns att köpa HÄR.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *