Tekniskt fel

Alltså det är något tekniskt fel så jag kan inte ladda upp bilder längre som jag redigerat via photoshop, testat i typ två veckors tid nu men det funkar inte. Så uppdateringen kommer fortsätta vara dålig skulle jag tro tills det funkar igen. Har varit i kontakt med bloggerfy support osv så dom gör vad dom kan. Känns liksom inte värt att lägga upp bilder som jag först måste skicka till mig själv via Facebook för då blir kvalitén verkligen skit dålig som ni ser på några inlägg här nedan. Om det inte ordnar sig kommer jag byta portal, vilket jag sagt till dom som jobbar på sidan. Men jag hoppas det löser sig inom kort! Ni får ha en bra måndag kväll!

_MG_4959-Redigera

Categorized in: Life

3 thoughts on “Tekniskt fel

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *