Kärlek till er

Oj! Jag säger det verkligen, oj.. Har inte kollat min statistik här på bloggen på väldigt länge och trots att uppdateringen och kvalitén av bilder har varit värdelös så är det ändå sjukt många som kikat in, blir så oerhört glad och får en sådan motivation att fortsätta. 😀 Ni är guld värda!

Dagen startade med skriftligt nationellt prov i svenska, hade sedan en föreläsning och sist utvecklingssamtal. Så dagen bestod inte av några vanliga lektioner vilket var otroligt skönt! Är dock fruktansvärt trött efter benpasset jag körde idag efter skolan så jag har inte gjort något alls efter det. Ska krypa ner under täcket snart, natti!

IMG_3021 kopia

Från skolavslutningen förra året, saknar den dagen alltså!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *