Finally friday

Och äntligen så är det fredag, om jag har längtat! I kväll ska jag en sväng till Matilda sedan får jag se vad jag hittar på. I morgon står det jobb på schemat 09-14 och efter det lät det som att jag och Elisabeth skulle fara och simma, lite terapi sådär. 😉

Men nu har jag åter igen en fråga. Alltså vad vill ni helst se här i bloggen? Det är liksom ni som ska läsa och känns rätt onödigt att sitta och skriva ointressanta saker haha. Och vill liksom ta tag i bloggen nu, så kommentera!

_MG_4937-Redigera copy

One thought on “Finally friday

  1. Hej!

    Som jag förstår vill du gå in med ett fitness-tänk i bloggen. Bilder samt tankar kring tränandet skulle intressera mig som läsare

    Hur äter du, hur tränar du? När på dagen tränar du? Vad är målet med din träning?

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *