Snart jullov!

Bara en dag kvar till jullov nu, känns så himla skönt och jag har lämnat in allt jag ska lämna in nu innan jullovet så det känns hur bra som helst. Efter skolan idag for jag och min älskade Matilda ner på stan och tog varsin Chai Latte och bara snackade. Sedan gick jag och införskaffade mig en topp och lite smycken som jag funderar att ha på julafton, så nu är det bara nyårskläderna kvar.

I kväll ska jag ta tag i mitt rum och städa och fixa så jag får mer julkänslor för dom är verkligen på botten! Sedan ska jag vänta in Paradise Hotel som vanligt, men i kväll är det inte vilken dag som helst utan i kväll är det FINAL! 😀 Så himla spännande!

Anledningen till att bloggen legat nere beror på att jag haft mycket att göra och att vi inte haft internet på ett bra tag och ja, har varit helt slut den senaste tiden men nu mår jag bra och är förhoppningsvis tillbaka på banan. Hoppas jag i alla fall! 🙂

jBild från förra julen, mosters favorit.

 

Categorized in: Life

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *